Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Sportmix Blaarmeersen

Geniet in het najaar van onze leuke outdoormix: van hoogteparcours tot oriëntatieloop, over vlottenvaren tot zwerkbal.
Heb je zin om na de zomer buiten te bewegen, proef je graag van allerlei sporten en wil je massa's plezier beleven? Doe dan mee met het supertoffe outdoorprogramma van de Sportdienst. Ontdek een heleboel leuke avonturen-, water- en ploegsporten waaronder vlottenvaren, laagte- en hoogteparcours, zwerkbal, kajak, inline skating, flemish games, oriëntatieloop, … Er staan ook twee binnenactiveiten op het programma.

Deze activiteit is bedoeld voor wie geen voorkeur heeft voor een specifieke sport, graag wil bewegen en vooral van allerlei soorten sporten wil proeven. De sporten zijn toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar.

De reeks bestaat uit 10 verschillende sportmomenten die plaatsvinden op de Blaarmeersen tijdens de maanden september, oktober, telkens op woensdag van 19 uur tot 20.30 uur.

De prijs varieert van 12,90 euro voor personen met een verhoogde tegemoetkoming tot 92,40 euro voor niet-Gentenaars, voor de volledige lessenreeks.Inschrijven Sportmix (samen met de andere cursussen die in september 2019 van start gaan)

De inschrijvingen starten voor Gentenaars op zaterdag 15 juni 2019 om 9 uur, voor niet-Gentenaars op maandag 17 juni 2019 om 9 uur.

Vanaf dan is inschrijven doorlopend mogelijk:

•Via de website

•Telefonisch op 09 266 80 00 ◦van maandag t/m zaterdag van 8 tot 19 uur
(op de eerste inschrijvingsdagen kan dit pas vanaf 9 uur)

•Ter plaatse in het Huis van de Sport, Zuiderlaan 13, 9000 Gent ◦van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12 uur en op woensdag ook in de namiddag van 13.30 tot 17 uur
◦volgnummers worden ter plaatse vanaf 8 uur uitgedeeld

•Via e-mail naar sportdienst@stad.gent. Opgelet! E-mails worden niet prioritair behandeld.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Strandlaan 24
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:

tot

Prijs

€ 92,4

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 18,48


Basistarief: 92,40 €
Organisatie

Foto's

Sportmix Blaarmeersen ©ssss©ssss