Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Smells Like Circus 2020

Smells Like Circus keert in het seizoen ‘19-’20 terug naar Vooruit! Circuscentrum en Vooruit injecteren deze keer de wereld van het circus met een flinke dosis innovatie en spanning. Deze editie verkent niet alleen de grenzen van circus zelf, maar ook die van het lichaam van de performers en de objecten waarmee ze werken.
Tot het uiterste gaan, ouder worden, met doordeweeks materiaal nieuwe werelden creëren: het zijn maar enkele van de thema’s die tijdens Smells Like Circus en het daarbij aansluitende symposium aan bod komen. Verheug je op performances die zowel meeslepend als uitdagend zijn.

Smells Like Circus is een project van Circuscentrum en Vooruit, in samenwerking met CAMPO, KOPERGIETERY, CC Evergem en KASK, en met dank aan NTGent, Minard en Huis van Allijn.

Professional? Ontdek het Smells Like Circus for professionals-programma met works in progress (WIP’s) en meetings. Let op: enkel toegankelijk voor programmatoren (cultuurcentra, festivals) en professionals uit de circussector.
Lees alles

Informatie

Kunstencentrum Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:

tot

Prijs

€ 16,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 3,2

Kansentarief voor UiTPAS gebruikers uit een andere stad of gemeente: € 3,2


Basistarief: 16,00 €

Je UiTPAS voordeel

Voordelen bij Kunstencentrum Vooruit

Foto's

Smells Like Circus 2020 ©Circuscentrum©Circuscentrum