Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Skordatura @scratch+snuff

Het valt er aan te horen dat de band al sinds 2005 bezig is in ongewijzigde bezetting. Albums How To Chase A Minute In One Second (2014) en Empty The Headbin (2016) zijn het geluid van een stel muzikanten die gaandeweg een eigen expressievorm ontwikkeld hebben. Daarin keren echo’s terug van legendarische grondleggers én hedendaagse vernieuwers als Wayne Shorter, Steve Coleman, maar ze hanteren ook een heel eigen mix van cerebrale spanning én viscerale impact, van uitdaging én houvast. Met rollende ritmes, snedige injecties, hoekige grooves, flarden humor en een onwereldse sound die nu en dan herinnert aan de intergalactische funk van Battles, maken ze werk van een borrelende stoofpot van ideeën. Skordatura blijft zo een spannend en duurzaam laboratorium voor verdere ontwikkeling.
Een derde album wordt verwacht in 2020.
Lees alles

Informatie

Muziekcentrum Kinky Star
Vlasmarkt 9
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €

Foto's

Skordatura @scratch+snuff ©Skordatura©Skordatura