Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Siesta met gitaren

Het ontstaan van Duo Joncol klinkt als een sprookje. Twee musici met een hart voor zuiderse muziek vinden elkaar in de gitaarklas van het conservatorium van Keulen en besluiten samen tot het verkennen van het repertoire voor twee gitaren...  

Deze musici hoef je niet te vertellen hoe sensueel en gepassioneerd Spaanse muziek kan zijn. Britta Schmitt en Carles Guisado Moreno staan al jaren bekend om hun lyrische, aansprekende en enthousiaste gitaarspel.

 

Op dit matineeconcert stemmen ze de snaren voor een heerlijke concertmiddag vol Spaanse dansritmes, virtuoze tokkelingen, flamenco-invloeden en verrukkelijke melodieën om bij weg te dromen.

 
Lees alles

Informatie

STAM Stadsmuseum Gent
Godshuizenlaan 2
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

€ 20,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 4,0


Basistarief: 20,00 €
Trefwoorden
Reservaties
https://www.bijloke.be/voorstellingen/957

Je UiTPAS voordeel

Voordelen bij Muziekcentrum De Bijloke Gent

Foto's

Siesta met gitaren ©©