Sfinx Ekiden Gent

Sfinx Ekiden Gent is een aflossingsmarathon die wordt gelopen in een team van 6. Een Ekiden heeft een specifiek loopschema: de eerste loper loopt 5 km, de tweede loper 10 km, derde loper 5 km, vierde loper 10 km, vijfde loper 5 km en zesde loper 7,195 km. Sfinx Ekiden Gent is ten voordele van To Walk Again, de foundation van Marc Herremans. De 9de editie van Sfinx Ekiden Gent gaat door op zaterdag 17 maart 2018 aan de Watersportbaan in Gent.
Een Ekiden is veel meer dan een loopevenement. Het is de ideale teambuildingsactiviteit. De voorbije jaren stonden er telkens ongeveer 2000 deelnemers aan de start. Heel veel teams namen deel met hun bedrijf. Samen afspreken om te gaan trainen, de wedstrijd zelf, na het evenement nog iets samen gaan eten,... Het hoort er allemaal bij en zorgt voor een speciale sfeer tussen de teamleden.

Sfinx Ekiden Gent heeft een uniek concept in Gent. Er zijn heel veel loopwedstrijden in Gent, maar er is slechts 1 echte aflossingsmarathon. Bovendien telt de Olympische gedachte. Iedereen aan de start is een winnaar. Onze speakers zorgen ervoor dat iedereen wordt aangemoedigd.

Loopschema:
- loper 1: 5 km
- loper 2: 10 km
- loper 3: 5 km
- loper 4: 10 km
- loper 5: 5 km
- loper 6: 7,195 km
Lees alles

Informatie

Watersportlaan 3
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 72,0
Basistarief: 72,00 €
Organisatie

Foto's

Sfinx Ekiden Gent ©Ekiden Gent vzw©Ekiden Gent vzw