Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Science and Archetypes

In "Science and Archetypes. Een zoektocht naar vrijheid via kunst" plaatst kunstenares Guen Dirks (https://www.guendirks.be/) twee werelden tegenover elkaar: abstracte en figuratieve acryldoeken worden elk aan een zijde van de tentoonstellingsruimte opgehangen.
De abstracte kunst leunt aan bij de wetenschap. Deze werken nodigen uit om op zoek te gaan naar kennis, naar het onbekende. In haar figuratieve kunst focust Guen Dirks op archetypes. Deze doeken inspireren tot zelfreflectie. Het archetype van de vrijheid wil een zoektocht naar de vrijheid in onszelf aanwakkeren.
Vrijdag 13 september 2019, 20.00u in Liberas/Liberaal Archief: vernissage van Science & Archetypes met een toespraak door prof. dr. Paul Verhaeghe (UGent).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Kramersplein 23
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:

tot

Organisatie

Foto's

Science and Archetypes ©Guen Dirks©Guen Dirks