Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Schrijven vanuit je hart

Verlang je te luisteren naar je hart, vrij van oordeel en andere barrières? Oude Abdij Drongen biedt je, in de sfeer van Valentijn, een dag vol schrijfmeditaties die je helpen luisteren naar je innerlijke stem. Al schrijvend en mediterend breng je je gedachten en datgene wat diep in je hart leeft naar buiten; ze worden zichtbaar op papier. Je schrijft voor jezelf, in de stilte van de abdij, verbonden met de andere deelnemers.

Met meditaties, ademhalingsoefeningen en schrijfopdrachten hopen wij de inspiratie in jou aan te wakkeren. Kom mee schrijven, en laat je bezielen op de inspirerende plek van de Oude Abdij met haar imposante tuin, gangen en ruimtes!
​Voorafgaande ervaring met schrijven is niet nodig.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Drongenplein 26-27
9031  Drongen (Gent)
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Contact
+32 (0)9 226 52 26

Foto's

Schrijven vanuit je hart ©rechtenvrije foto©rechtenvrije foto