uit met vlieg6+

Schattenjacht door de stad: een zoektocht naar je talenten.

Heb je ook het gevoel dat er veel meer in je schuilt dan wat mensen elke dag van je zien? Wil je op zoek naar die dingen van jezelf waar je terecht trots op kan zijn? Wil je die groter maken en leren hoe je die kunt inzetten, elke dag opnieuw? Dan is deze ontdekkingsreis wellicht iets voor jou!Duik in je ondergrondse mijn en ontdek de schat in jezelf!
Fonkel en Karbonkel is een samenwerkingsverband dat ontstaan is tussen 2 collega’s uit RUIMTE (groepspraktijk te Gent). Een combinatie van onze interesses: ervaringsleren, adventure therapy en storytelling leidde tot de geboorte van Fonkel en Karbonkel. Met Fonkel en Karbonkel willen we breder gaan dan enkel het werk in de groepspraktijk door (ook letterlijk) naar buiten te treden en kinderen zelf de kans te geven om zichzelf en anderen verder te ontwikkelen. Hierbij staat aandacht voor authenticiteit, respect voor zichzelf en elkaar, het ontwikkelen van een reflectief vermogen maar zeker en vast ook plezier en creativiteit centraal.

In deze creatieve workshop voor kinderen tussen 6 en 12 jaar gaan we samen op stap in de Gentse binnenstad. Via allerlei creatieve, avontuurlijke uitdagingen en verhalen baan je je een weg naar je eigen goudmijn en de schitterende edelstenen in jezelf.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

RUIMTE
Godshuizenlaan 81
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 25,0
Basisprijs: € 25
Organisatie
fonkel en karbonkel
Reservaties

Foto's

Schattenjacht door de stad: een zoektocht naar je talenten. ©Schattenjacht door de stad: een zoektocht naar je talenten.©Schattenjacht door de stad: een zoektocht naar je talenten.