Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Savušun سووشون

In zijn nieuwste creatie Savušun سووشوون voert de jonge Iraanse artiest Sorour Darabi u mee in een sensueel ritueel waarin hij de sjiitische rouwceremonieën van Muharram verweeft met een intiemer verhaal over rouw, angst en pijn.
In zijn nieuwste creatie Savušun سووشوون voert de jonge Iraanse artiest Sorour Darabi u mee in een sensueel ritueel waarin h.zij de sjiitische rouwceremonieën van Muharram verweeft met een intiemer verhaal over rouw, angst en pijn. Tussen echt en symbolisch lijden laat Darabi zien hoe complex en tegenstrijdig deze emoties kunnen zijn en hoe de beleving ervan gedomineerd wordt door vastgeroeste normen en waarden.

Met sierlijke en groteske gestes herwaardeert h.zij de pijn en angst waar minderheden mee kampen tot een manifeste kracht. Als een ode aan kwetsbaarheid gaat Savušun van troost naar ongemak, van tederheid naar wreedheid, van toxische mannelijkheid naar hybride identiteit.

De Iraanse performer Sorour Darabi doet niet aan hokjesdenken. Lust en pijn, liefde en oorlog, seks en devotie, mannelijkheid en vrouwelijkheid lopen in zijn/haar lijf voortdurend in elkaar over. Queerness, the Iranian way. www.pzazz.theater


MET NEDERLANDSE EN ENGELSE BOVENTITELS
DUUR: 50 minuten
Lees alles

Informatie

CAMPO nieuwpoort
Nieuwpoort 31-35
9000  Gent
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
Prijs

€ 14,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 2,8


Basistarief: € 14,00
Organisatie
Contact
Reservaties
32 (0)9 223 00 00

Je UiTPAS voordeel

Voordelen bij CAMPO

Foto's

Savušun سووشون ©Otto Zinsou©Otto Zinsou