Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

S.M.A.K. is terug open | Reserveer je ticket vooraf

We zijn blij je opnieuw te mogen verwelkomen ! We zijn de afgelopen weken fors beperkt geweest in ons doen en laten, maar in ons museum kan je (opnieuw) jouw gedachten de vrije loop laten. Er is een vast parcours uitgewerkt, zodat we jouw veiligheid kunnen garanderen. De voornaamste maatregel is dat je 1.5 m afstand kan houden van iedere bezoeker en het museumpersoneel. Een mondmasker dragen is aangeraden.
Om het museum te bezoeken, moet je vooraf een ticket reserveren. Reserveer je ticket via:
Online zie weblink.
Via telefoon: 09 210 10 75 op weekdagen (tussen 9:00 tot 12:30 en 13:30 tot 16:00).
Neem je reservatiebewijs mee naar het museum, het reservatienummer staat daarop. Je kan je ticket - liefst cashloos - betalen aan de balie van het museum. Mocht je geen printer in huis hebben. Noteer dit nummer dan. We kunnen je zonder reservatie niet toelaten in het museum.

De openingsuren wijzigen niet en er worden maximum 30 bezoekers per uur toegelaten. Het museum zal wel gesloten zijn tussen 13:00 en 14:00, zodat ons museumpersoneel een middagpauze heeft en alles kan ontsmetten.

Op maandag gesloten.
Open op dinsdag tot vrijdag: 09:30 - 17:30.
Zaterdag, zondag, feestdagen en vakanties: 10:00 - 18:00.
We sluiten tussen 13:00 en 14:00.
Zie weblink voor alle richtlijnen

De verzameling van het SMAK geeft een beeld van de ontwikkelingen in de internationale kunst van 1945 tot heden en situeert de kunst uit de eigen regio binnen dit spectrum.

S.M.A.K. kiest resoluut voor het kijken naar hedendaagse kunst: tijdelijke tentoonstellingen met werk van nationale en internationale kunstenaars, collectiepresentaties, kunst in de stad.

Tijdens de schoolvakanties is het S.M.A.K. open van 10 tot 18 uur, gesloten op maandag

S.M.A.K. heefteen rijk programma in aanbieding en koppelt dit aan een brede waaier van rondleidingen, workshops en interactieve ontdekkingstochten. Codewoorden van dienst zijn kijken, verwondering en doen.

Kom je in groep en wens je een inspirerende toer te volgen? Neem dan contact op met de medewerkers van BOEKjeBEZOEK en boek op voorhand een gids. (boekjebezoek@gent.be)

Verjaardagsfeestje voor kinderen
Samen met je vrienden en de museumgids ga je als een ware avonturier op pad door het museum. Volbreng uitdagende opdrachten en ontdek de geheimen van de kunstwerken die je op je pad kruist. Als souvenir van je onvergetelijke reis, ontvang je een exclusieve groepsfoto bij jouw favoriete kunstwerk! Na de wandeling met gids kan je zeker verder vieren in het S.M.A.K.-café.

Voor kinderen tussen 4 en 12 jaar, 1.5u, prijs per gids: 85 euro (exclusief cupcakes), max. 15 kinderen per gids

Reserveren doe je best een drietal weken op voorhand (http://www.boekjebezoek.be/).

Tijdens de schoolvakanties en op feestdagen is het museum open van 10 tot 18 uur (gesloten op maandag).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Prijs

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 2,4

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,6


Basistarief: 12,00 €; Groepen (min 15 pers.), OKV-lidkaart, Lerarenkaart: 10,00 €; Gentenaars, UiTPAS Regio Gent: 6,00 €; 19 - 25: 2,00 €; Vrijetijdspas / UiTPAS Regio Gent aan kansentarief, Steunpunt Vakantieparticipatie: 1,60 €; -19 jaar, Gentenaars op zondag 10:00-13:00, Vrienden v/h S.M.A.K.: 0,00 €
Contact

Foto's

S.M.A.K. is terug open | Reserveer je ticket vooraf ©SMAK Gent©SMAK Gent