Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Run for Emilie - GEANNULEERD !!!

Op zondag 19 april organiseren we voor de 10de keer onze jaarlijkse benefietloop.
De voorbije jaren streefden we er elk jaar naar om 1000 kilometer méér te lopen. Zo liepen we in 2019 op de '10.000 for Emilie' maar liefst 15.213 kilometer bijeen. Vanaf nu kiezen we voor een nieuwe, blijvende naam: Run for Emilie.

Wat is het?
Tijdens deze jaarlijkse benefietloop komen sympathisanten, vrienden en topsporters naar de Sint-Paulus Basisschool (de lagere school van Emilie) in Drongen om samen te lopen. Lopers en wandelaars kunnen kiezen voor een parcours van 3,3 of 10 km. Voor kinderen (tot 12 jaar) organiseert het Fonds een heuse kidsrun (1 km).

Bezoekers kunnen ook aanschuiven voor een heerlijke barbecue, er is animatie voor de allerkleinsten voorzien en je kan genieten van muzikale hoogstandjes.

Hoe inschrijven?
Vanaf februari 2020 zal je kunnen inschrijven via onze website. Volg intussen onze Facebookpagina voor updates.

Loop jij ook mee voor een alcoholvrij verkeer tijdens de Run for Emilie? Noteer 19 april alvast in je agenda! #lopeningent

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Gavergrachtstraat 97
9031  Drongen (Gent)
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
tot
Organisatie

Foto's

Run for Emilie - GEANNULEERD !!! ©dddd©dddd