Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

RUISKAMER #2: Ellen Arkbro / Tsubasa Hori & Heleen Van Haegenborgh - GEANNULEERD

Vooruit garandeert iedereen een veilige avond. Daarom is er voor elke productie een beperkt aantal tickets te koop. We volgen ook nauwgezet de veiligheidsmaatregelen, die je op onze corona-pagina terugvindt. Neem ze door voor je bezoek aan Vooruit. En geniet van je bezoek, in alle veiligheid. #samenerdoor
Ellen Arkbro
Een handvol akkoorden: meer heeft de Zweedse componist en geluidskunstenaar Ellen Arkbro niet nodig om van haar nieuwe langspeler ‘Chords’ een beklijvend minimalistisch drone-meesterwerkje te maken. “Listening to Arkbro’s work means listening to chords and nothing else. If that sounds dull, or strict, or technical, then you haven’t heard these chords”, aldus Pitchfork. Arkbro werkt voornamelijk met uitgesponnen, harmonische intervallen. In haar werk - gaande van live shows over installaties tot composities voor ensembles - verzoent ze traditionele akoestische instrumenten met elektronische algoritmes. Tijdens deze RUISKAMER speelt ze een solo op orgel.
CHORDS by Ellen Arkbro
Tsubasa Hori & Heleen Van Haegenborgh
Piano en taiko drum zijn allebei inherent verbonden aan de westerse klassieke muziek en Japanse traditionele muziek. Vanuit een complementariteit improviseren Tsubasa Hori en Heleen Van Haegenborgh een wereld waar tijd en ruimte van secundair belang zijn. Verwacht je aan onverwachte kleuren en subtiel geplaatste klanken, in combinatie met ritmische gedrevenheid van gongs, inside piano, galm, draden, ritmiek, koto en pianosnaren.
Tsubasa Hori toerde de hele wereld rond met o.a. de Japanse drumgroep Kodo en is actief in de kunst-, theater- en danswereld. Heleen Van Haegenborgh is een hedendaagse componist en pianist.
PRAKTISCH
wo 18.11 - 20:00 (doors) MIRY Concertzaal (Biezekapelstraat 9, 9000 Gent)MUZIEK / avant-garde / experimenteel€15 (vvk) / 7 (op vertoon van studentenkaart)Opgelet: er worden maximum 200 toeschouwers toegelaten. Mondmaskers zijn verplicht. Er wordt voldoende ventilatie voorzien.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Biezekapelstraat 9
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

€ 18,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 3,6

Kansentarief voor UiTPAS gebruikers uit een andere stad of gemeente: € 3,6


Basistarief: 18,00 €

Je UiTPAS voordeel

Voordelen bij Kunstencentrum Vooruit

Foto's

RUISKAMER #2: Ellen Arkbro / Tsubasa Hori & Heleen Van Haegenborgh - GEANNULEERD ©Sofie Deboutte©Sofie Deboutte