Roots and Spirit, dansen van de familielijnen, vrij in eigen leven - GEANNULEERD

Allerheiligen- Allerzielen, de periode waarin de sluier tussen de werelden fijn is. We herstellen onze relatie met onszelf en onze voorouders al dansen. In ons lijf zit genetisch geheugen. We dragen onbewust patronen met ons mee uit onze familielijnen, tijdsgeest en culturele achtergrond waarin we geboren zijn. Bewustzijn herschikt posities, ontlaadt pijnpunten en bevrijdt energie zodat we vrijer worden in de keuzes die we maken. dansend door de generatie tijdlijn bevrijden we energie die vast zit.
We blijven uit de verhalen, sluiten aan bij dat deel van ons dat getuigt zonder oordeel en geven onze innerlijke danser de vrijheid om terug aan te sluiten bij de essentie. We vertrouwen dat wat zich aandient, gezien en bewogen wil worden. We dansen wat gedanst wil worden zodat de generaties voor en na ons vrij en blij kunnen zijn met ons. Wat we eren en vergeven in ons, is een zegen voor het geheel.
Werkwijze:
We werken met elementen uit opstelling, sjamanisme (soulretrieval, tijdslijn,..) en passen dit al dansend toe. Het lichaam weet, dus werken we ervaringsgericht. dit is een diep helende workshop.
voor wie:
bereid is om verantwoordelijkheid te nemen voor eigen proces; lees ook deelnamevoorwaarden op de site. evenals de veiligheidsmaatregels in Coronatijd
Begeleiding Anne Geerts: Gestalltherapeut ('96), trainer/coach ('94), 5ritmesdocente ('05)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Verkortingstraat 55
9040  Sint-Amandsberg (Gent)
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs
  € 150,0
  Basistarief: 150,00 €; vroegboekers: 135,00 €
  Organisatie
  Reservaties

  Foto's

  Roots and Spirit, dansen van de familielijnen, vrij in eigen leven - GEANNULEERD ©foto van internet©foto van internet