Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg9+

Rondleiding tentoonstelling 'Ondergronds' in Gent

Wat zit er onder de gebouwen en straten allemaal verborgen? In 'Ondergronds in de stad' legt een gids van het STAM de wereld onder je voeten bloot.
Hoe de stad er boven de grond uitziet, ervaren we elke dag. Maar wat zit er ónder de gebouwen en straten allemaal verborgen? In 'Ondergronds in de stad' legt het STAM de wereld onder je voeten bloot. (Beeld: Reporters / Tim Dirven) De aarde is opgebouwd uit vele lagen die miljarden jaren oud zijn. Alleen in het bovenste laagje van de aardkorst is het ecosysteem aan het werk. In die natuurlijke bodem vol leven van planten en dieren, is ook de mens actief. Hij woelt en graaft er om allerlei redenen … en hij bouwt er steden op. Steden die even druk zijn onder- als bovengronds Vertrek om 13u op het Dorp te Boekhoute U kan inschrijven bij Dirk Vancraeyenest, Weststraat 8, 9961 Boekhoute
Lees alles

Informatie

STAM Stadsmuseum Gent
Godshuizenlaan 2
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 12,0
Basistarief: 12,00 €; Niet-leden: 15,00 €
Organisatie
Gezinsbond Boekhoute
Reservaties
09 3735872

Foto's

Rondleiding tentoonstelling 'Ondergronds' in Gent ©Gezinsbond VZW©Gezinsbond VZW