Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Rollerdisco & Goeste In Gent

Klaar om je moves op rolschaatsen te showen? Op 13 juli openen we deuren voor een (indoor) Rollerdisco-feest. Haal je glitterpak uit de kast en toon je tricks op de rink. Let's roll!
RollerDisco
Vanaf 14u start het rolschaatsen in de loodsen van Bar Bricolage. Je kan op voorhand een ticket kopen dat je twee uur de tijd geeft om je beste beentje voor te zetten. Zo heeft iedereen voldoende tijd! En dat is niet alles. Tijdens het skaten nemen de fijnste Gentse selectors hun platen mee voor een luisterspel vol disco & soul.

Goeste In Gent - Bar Bricolage
3-tal mobiele keukentjes en ambachtelijke brouwers toveren onze tuin om tot één groot openlucht restaurant. We serveren het lekkerste eten, de beste ambachtelijke bieren en overheerlijke gin-tonics & cocktails in een betoverend gezellige setting, waar vintage dj’s zorgen voor subliem muzikaal genot. Het belooft een heerlijk smaakparadijs te worden voor jong en oud!

Brouwers: Brouwerij Broers - Balts Bieren - Kasuta Craft Brewers
Food: Asado Gaston - Food Swings POP UP - Flikburger

Tickets
- Kaartjes kan je kopen aan 9 euro. Hiermee krijg je één paar rolschaatsen (schoenmaat naar keuze) en toegang tot de rink. Ieder ticket geeft je recht om twee uur te schaatsen. Het tijdstip kies je vooraf, wees dus op tijd!

- Eigen skates zijn toegelaten. Enkel een kleine bijdrage aan de deur wordt gevraagd voor de kosten van de productie. Inline skates zijn verboden door de gelijke kansen commissie.

- De ruimte biedt plaats voor een beperkt aantal schaatsers. Eenmaal de activiteit is uitverkocht, zullen we dit duidelijk communiceren. Ter plekke meedoen kan zolang de voorraad strekt.
Lees alles

Informatie

Chinastraat
9000  Gent
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 9,0
Basistarief: 9,00 €

Foto's

Rollerdisco & Goeste In Gent ©Bar Bricolage©Bar Bricolage