Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

ROESTVRIJ

ROESTVRIJ: 17 NOVEMBER 2019 CAMPO victoria Gent
Roestvrij is een parcours dat u meeneemt in het zog van kinderen én ouderen. Drie maanden lang werkt makerscollectief ONBETAALBAAR samen met enkele kunstenaars met de bewoners van het woonzorgcentrum om de hoek en een buurtschool aan een project rond ouder worden, dementie, thuis en identiteit. Ze richten samen met de kinderen en jongeren een afdeling van het rusthuis opnieuw in, zodat de cleane omgeving wat meer als thuis voelt. Op 17 november krijgt u in CAMPO victoria de resultaten te zien, inclusief dansworkshops voor de senioren en hun ((achter)klein)kinderen, een expo, een lezing rond ouder worden, een documentaire kortfilm en een escaperoom rond dementie.
Lees alles

Informatie

CAMPO victoria
Fratersplein 7
9000  Gent
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs

  € 14,0

  Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 2,8


  Basistarief: € 14,00
  Organisatie
  Contact
  Reservaties
  32 (0)9 223 00 00

  Je UiTPAS voordeel

  Voordelen bij CAMPO

  Foto's

  ROESTVRIJ ©Sarah Eechaut©Sarah Eechaut