uitpas+1 punt

Rheinzand | Sound Of Ghent (livestream)

Rheinzand is een samenwerking tussen enkele Gentse klasbakken: Reinhard Vanbergen, de multi-instrumentalist / producer van o.a. Das Pop, Charlotte Caluwaerts ken je van Tundra, Mo Disko is de helft van het dj-duo The Glimmers.
Hun nummers geven een inkijk in de rijke geschiedenis van de dance: van vroeger tot nu, uit vergeten of juist populaire episodes. Ze werden al vrij snel opgepikt door het gerenommeerde Deense label Music For Dreams, dat hun debuutalbum uitbracht, begin 2020. De eerste single ‘Blind’ bleek een aanslag op de dansvloer, een instant classic. Het was geen toeval dat niemand minder dan DJ Harvey het platspeelde tijdens zijn residentie in Pikes Ibiza en de band nummers zag verschijnen op diens Mercury Rising compilaties.

Singles als ‘Kills & Kisses’, ‘Obey’ & ‘Slippery People’ (cover van de Talking Heads’ classic) laten er geen twijfel over bestaan: Rheinzand is een blijver. Live wordt de band bijgestaan door Stéphane Misseghers (dEUS) op drums en Bruno Coussée (MannGold) op bas.

- RESIDENTIE MINARD
In december resideert Democrazy een volledige maand in de prachtige schouwburg van Minard. Straffe bands, beloftevolle artiesten en jonge concepten worden uitgedaagd om eigenzinnige shows te brengen via de livestream van Sound Of Ghent.

- PRAKTISCH
De livestreams starten telkens om 20u. Tickets voor de livestream kosten €5 per show. Voor €30 krijg je toegang tot alle 10 concerten!
Lees alles

Informatie

Online
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

€ 5,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,0


Basistarief: 5,00 €; Voor €30 krijg je toegang tot alle 10 concerten!: 30,00 €
Organisatie
Trefwoorden

Foto's

Rheinzand | Sound Of Ghent (livestream) ©Democrazy©Democrazy