Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Relaas verhalencaroussel vanuit je zetel

Tijdens de relaasverhalencaroussel vanuit je zetel kan iedereen zijn eigen 5 minutes on stage beleven. Net zoals we dit doen bij Relaas, is het de bedoeling dat er waargebeurde verhalen verteld worden door de mensen die ze zelf mee gemaakt hebben.
Vanaf 19u kunnen verstellers zich aanmelden op het digitaal platform, wij steken je naam in de digitale hoed en trekken er tijdens het event namen uit om te bepalen wie zal vertellen.
Vanaf 19u30 kunnen de luisteraars zich aanmelden. Om 20u gaan we van start.
De deelnemers kunnen zelf kiezen of ze een verhaal vertellen of enkel luisteren. Gratis tickets verkregen worden via Eventbrite. Nadien ontvangen de deelnemers een email met een link en nodige uitleg om zich aan te kunnen melden.
Lees alles

Informatie

Zonderstraat z/n
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Organisatie

Foto's

Relaas verhalencaroussel vanuit je zetel ©Relaas©Relaas