Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Quizfabriek - Winterquiz pakket

Op zoek naar een activiteit die je in deze tijden met de hele familie of alle vrienden kan doen? Deze winterquiz is de oplossing! Deze quiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.
Hoe gaat het in zijn werk? Je zet een online call op met je familie of vrienden (via Zoom, Hangouts, Jitsi Meet, …). Daarna surf je in een ander venster naar de link die je toegestuurd kreeg. Hier krijg je de quiz te zien. Je deelt het venster met de quiz in de online call. Iedereen haalt zijn of haar smartphone of tablet boven en volgt de instructies op het scherm. Zodra iedereen verbonden is, kan je beginnen quizzen. Antwoorden geven doe je met je smartphone of tablet.

Als je de quiz koopt, krijg je een bevestigingsmail met daarin nog eens alle instructies. De link naar de quiz zal beschikbaar zijn vanaf 18 december 2020 en krijg je dan toegestuurd. Deze link blijft geldig tot en met 31 januari 2021.

Wil je zeker zijn dat jouw computer geschikt is om de quiz te spelen? Speel dan even onze korte Halloweenspecial en kijk of alles werkt.
Lees alles

Informatie

Quizfabriek
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
  • tot
Prijs

€ 7,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,4


Basistarief: 7,00 €
Organisatie

Foto's

Quizfabriek - Winterquiz pakket ©Bektoe vzw©Bektoe vzw