Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Pubers opvoeden? - Geannuleerd

Met een puber in huis verlang je als ouder weleens terug naar de kindertijd, toen je nog vat had op je kind. Waarom is het zo moeilijk om pubers te begrijpen? Wat verandert er in je rol als ouder of opvoeder? Hoe kan je grenzen stellen en toch het contact behouden? En wat kan je van hen leren? Je krijgt meer inzicht in hun ontwikkeling en wisselt ervaringen uit met andere ouders.
Met een puber in huis verlang je als ouder weleens terug naar de kindertijd, toen je nog vat had op je kind. Waarom is het zo moeilijk om pubers te begrijpen? Wat verandert er in je rol als ouder of opvoeder? Hoe kan je grenzen stellen en toch het contact behouden? En wat kan je van hen leren? Je krijgt meer inzicht in de ontwikkeling van pubers en wisselt ervaringen uit met andere ouders. Tijdens de tweede en derde avond krijg je handvatten mee om pubers te leren omgaan met moeilijkheden zoals verdriet, problemen op school, gepest worden ... Zo help je hen weerbaarder te worden. We bekijken het allemaal met wat humor, zodat je er ook als ouder sterker uitkomt. 

In samenwerking met Bibliotheek De Krook
Lees alles

Informatie

Bibliotheek De Krook
Miriam Makebaplein 1
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs

  € 41,0

  Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 8,2


  Basistarief: 41.00€;Reductieprijs: 31.00€;Sociale prijs: 20.50€;UiTPAS-kansentarief regio Gent: 8.20€

  Foto's

  Pubers opvoeden? - Geannuleerd ©Priscilla Du Preez©Priscilla Du Preez