Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg

Poppentheater Pierke van Alijn te Gent - AFGELAST !!!

Poppentheater Pierke gecombineerd me een bezoek aan het huis van Alijn. Iedereen rijdt met eigen vervoer naar Gent. De inkomprijzen en reservatie gebeuren door Gezinsbond Aalst. De voorstelling start om 14:30. Afspraak in Gent om 14:00 uur.
Meester Grauw houdt niet van de paastijd en steelt daarom zoveel mogelijk klokken. Geen klokken betekent geen paaseieren en geen gelukkige kinderen. Hij laat ook paashaas Kornul uitschakelen. Kan Pierke er toch nog een mooi paasfeest van maken? Poppentheater Pierke gecombineerd met een bezoek aan het huis van Alijn. Iedereen rijdt met eigen vervoer naar Gent. De inkomprijzen en reservatie gebeuren door Gezinsbond Aalst. per e-mail naar info@gezinsbondaalst.be
Lees alles

Informatie

Kraanlei 65
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 6,0
Na inschrijving via e-mail ontvangt u meer info in verband met de betaling. 6€ per persoon wordt overgeschreven. Het ticket wordt de dag zelf gegeven en pas na betaling.
Organisatie
Gezinsbond Aalst

Foto's

Poppentheater Pierke van Alijn te Gent - AFGELAST !!! ©Gezinsbond VZW©Gezinsbond VZW