Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Pieter Verelst | Amai // Nieuwe datum & locatie

Met keihard positivisme, knotsgekke sketches en ontroerende bespiegelingen treedt comedian en acteur Pieter Verelst de wereld tegemoet. Na het winnen van Cameretten 2016 tourde hij met zijn succesvolle debuutvoorstelling “Mijn broer en ik” (vijf sterren in De Standaard) door Nederland en België. Zijn voorstelling “Amai” zit opnieuw vol met zijn typische humor en muzikale vondsten. Hij zoomt in op zijn generatie, materialisme, liefde, relaties, angst en wandelende takken. Want amai. Het is toch allemaal wat.
De pers over Mijn broer en ik:

‘Groot komisch acteertalent’ (Theaterkrant)
‘Briljant absurdisme … zelden was comedy zo spannend en onvoorspelbaar’ (De Standaard)

Omwille van de uitbraak van het coronavirus werd de show van 23 april 2020 & 24 april 2020 verplaatst naar 5 december 2020. Deze voorstelling vindt nu plaats in Vooruit Gent en niet meer in Arca Gent. Tickets blijven geldig op de nieuwe datum. Alle ticketkopers worden gecontacteerd via mail.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
tot
Prijs
€ 18,0
Basistarief: 18,00 €
Organisatie

Foto's

Pieter Verelst | Amai // Nieuwe datum & locatie ©Pieter Verelst©Pieter Verelst