uit met vlieg6+

Pierke naar de maan

Online (gezins)voorstelling op Facebook via privéstreaming. De code volgt per mail, na betaling van het ticket.
Pierke naar de Maan is een traditioneel verhaal uit de rijke geschiedenis van Gent Poppenspelstad.
Pierke werkt bij een ingenieur die een raket ontworpen heeft om naar de achterkant van de maan te reizen.
Hij mag de lancering vanop ruime afstand volgen. Maar Pierke zou Pierke niet zijn, mocht hij dit regeltje nu eens aan zijn laars lappen. Dit heeft verstrekkende gevolgen...
Koninklijk Poppentoneel Festival stelt een online versie voor, te volgen gezellig met jullie bubbel(s). Pierke speelt uiteraard de hoofdrol.
Naar het theater komen is nu moeilijk, daarom brengen wij theater bij jullie thuis. Het belooft leuk en spannend te worden, niet zomaar een statische opname van één van onze producties maar een heuse film, waarin ook gebruik gemaakt wordt van visuele gags, computer- en filmtechnieken. Twee kunstvormen in één: poppentheater en beeldtechniek.

Het gezelschap heeft een eigen theater in de Moriaanstraat te Ledeberg maar kan wegens gekende redenen nu niet 'thuis' spelen.
De familie De Wispelaere brengt er in normale omstandigheden, samen met een aantal medewerkers, een vast programma van begin oktober tot half maart. Het repertorium bestaat uit bewerkte klassieke sprookjes, verhalen uit de overlevering en eigen werk, bedoeld als familiespektakel.
Ook wordt er op geregelde basis voor volwassenen gespeeld. Momenteel wordt gewerkt aan een gloednieuwe productie die, als de maatregelen het toestaan, eind november zal gespeeld worden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

zonder straat z/n
9050  Gentbrugge (Gent)
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs
  € 10,0
  Basistarief: 10,00 €
  Contact
  0478342766

  Foto's

  Pierke naar de maan ©@Van Weerst©@Van Weerst