Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Peter Seynaeve

 Intiem, theatraal ritueel waarin banale objecten hun onmiddellijke waarde overstijgen

 In ‘Ain’t Done Much Healing’ toont Peter Seynaeve ons de kracht van suggestie en verbeelding. Tijdens zijn theatraal ritueel probeert Peter Seynaeve de poëzie bloot te leggen in alles dat ons omringt. Hij speelt in op onze perceptie door banale objecten een betekenis te geven die hun onmiddellijke waarde overstijgen. Door subtiele ingrepen, onverwachte combinaties en rituele handelingen wekt hij objecten uit onze dagelijkse context tot leven. In een intieme en exclusieve setting voor vijftien mensen ontstaat zo een ontroerend verhaal over verlies en loslaten.

 

"Wie ‘Ain’t Done Much Healing’ van Peter Seynaeve vorige zomer op Theater Aan Zee moest missen, krijgt een herkansing. Deze voorstelling is echt een klein troostjuweeltje. Een ritueel dat op korte tijd je hart verovert en ook een beetje breekt."
(Barbara Raes over ‘Ain’t Done Much Healing’) 

 

Seynaeve studeerde in 1996 af als acteur aan Studio Herman Teirlinck. Door de jaren heen werkte hij bij o.a. Toneelhuis, Zuidpool en NTGent. Sinds 2006 maakt hij ook zelf voorstellingen, waarin kinderen meestal de hoofdrol spelen. Onlangs was hij onder andere ook nog te zien in de CAMPO-voorstelling ‘Five Easy Pieces’ van Milo Rau.

Lees alles

Informatie

Kunstencentrum Vooruit
Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:
  Prijs

  € 10,0

  Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 2,0


  Basistarief: 10,00 €
  Contact
  Reservaties

  Je UiTPAS voordeel

  Voordelen bij Kunstencentrum Vooruit

  Foto's

  Peter Seynaeve ©©