Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 3 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 3 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Periferie, nocturne met filmscreening en gesprek - AFGELAST !!!

In het kader van de tentoonstelling 'Territorium', organiseert KIOSK een reeks nocturnes onder de noemer: Periferie. Een aantal mensen worden uitgenodigt die dicht bij Philippe Van Snick, alsook bij de totstandkoming van de tentoonstelling stonden.
Wie 'Territorium' betreedt, komt allereerst tegenover het gelijknamige werk te staan, “een staak op een brede voet”, zoals Philippe Van Snick het werk even elementair als de vorm zelf beschreef. Met zijn 1,83 meter markeert het plaatsen, bakent het een ruimte af.

Aan de hand van de reeks nocturnes zoeken we op wat er in de periferie van Van Snicks territorium ligt. We lichten het proces van de totstandkoming van de tentoonstelling, alsook het oeuvre uit. De persoonlijke verbintenissen, dialogen en samenwerkingen die belangrijk waren voor Van Snick krijgen hierbij een plaats.

Videoscreening van 'It takes a village' gevolgd door een nagesprek met de studenten installatie kunst van KASK & Conservatorium en docent Gert Robijns.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Louis Pasteurlaan 2
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Organisatie
Trefwoorden

Foto's

Periferie, nocturne met filmscreening en gesprek - AFGELAST !!! ©KIOSK©KIOSK