Peenoise [Try-Out] - Plek

Als telgen van een geslacht van podiumkunstenaars, krijgen de drie broers Cesar, Gilles en Titus muziek met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan experimenteren ze samen met hun muziek. Dit resulteert in een sound die mysterieus, donker en vooral veelbelovend klinkt, als de soundtrack van een wandeling door een donker doolhof waarin de afgrond altijd vlakbij is maar het einde toch in zicht. De mysterieuze avant-pop van Peenoise klinkt onheilspellend, catastrofaal maar toch warm en aanstekelijk.
Na een in 2017 in eigen beheer uitgebrachte EP trokken de heren vol goesting en inspiratie de studio in om hun eerste full album op te nemen. Het resultaat is het ultieme bewijs dat ze deel zijn van een nieuwe beloftevolle generatie Belgische muzikanten. Verwachte release datum: begin 2020.
Na de opnames in de studio besloten Gilles en Cesar om Headwalking en Peenoise te laten samensmelten. Verwacht u aan een volledig nieuwe en dynamische show met Simon Raman op drums en Karel Naessens op keys. Tot dan!
Lees alles

Informatie

Kammerstraat 10
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 5,0
Basistarief: 5,00 €; adk: 5,00 €

Foto's

Peenoise [Try-Out] - Plek ©Peenoise©Peenoise