Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Parkour Volwassenen: Precision

Precision is een reeks gericht op personen die geïnteresseerd zijn om in de technische aspecten van parkour te duiken. Deze reeks vereist geen voorgaande technische kennis van parkour, maar vraagt wel een zeker fysieke en sportieve paraatheid om ons toe laten een brede waaier aan parkourtechnieken te kunnen ontwikkelen.
Tijdens de lessen zal de focus voornamelijk liggen op het ontwikkelen van een duurzaam technisch begrip van parkour. Precision staat voor de ontwikkeling van een breed parkour vocabularium en een gecontroleerde uitvoering daarvan. Deze reeks zal op technisch vlak sneller vooruitgaan dan Foundation omdat er reeds uitgegaan wordt van een stabiele fysieke capaciteit. Indien er vragen zijn of onzekerheid bestaat over de sportieve vereisten voor deze reeks, contacteer ons gerust op flowdegand@gmail.com of via de Flow De Gand facebookpagina.

Precision omvat 12 lessen en gaat door wekelijks op maandagavond van 19h45 tot 21h15, met uitzondering van schoolvakanties. De lessen vinden telkens op een verschillende buitenlocatie in Gent plaats, deze locaties zullen voorafgaand aan iedere les meegedeeld worden.

De specifieke data zijn: 23/09, 30/09, 07/10, 14/10, 21/10, 04/11, 11/11, 18/11, 24/11, 02/12, 09/12, 16/12

We hanteren verschillende prijzen voor Precision.

Basistarief: €125

Studententarief: €100

Kansentarief (Uitpas): €25

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:

tot

Prijs

€ 125,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 25,0


Basistarief: 125,00 €; Studententarief: 100,00 €
Organisatie

Foto's

Parkour Volwassenen: Precision ©Wouter De Mol©Wouter De Mol