Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Parkour Volwassenen: Exploration

Exploration is een reeks gericht op personen die reeds een fysieke en technische achtergrond hebben in parkour en geïnteresseerd zijn om zichzelf verder te ontwikkelen binnen deze rijke discipline.
Deze reeks vereist voorgaande technische kennis van parkour opgedaan door middel van een eerder gevolgde lessenreeks of via een gelijkaardig level van eigen ervaring.

Tijdens de lessen zal de focus voornamelijk liggen op het ontwikkelen van een persoonlijke beoefening van parkour. Exploration staat voor de uitbreiding van het parkour vocabularium en de toepassing ervan in een verscheidenheid aan situaties, verder zullen creatieve uitdagingen ook een belangrijk deel van de reeks innemen.

Indien er vragen zijn of onzekerheid bestaat over de sportieve en technische vereisten voor deze reeks, contacteer ons gerust op flowdegand@gmail.com of via de Flow De Gand facebookpagina.

Exploration omvat 12 lessen en gaat door wekelijks op dinsdagavond van 19h45 tot 21h15, met uitzondering van schoolvakanties. De lessen vinden telkens op een verschillende buitenlocatie in Gent plaats, deze locaties zullen voorafgaand aan iedere les meegedeeld worden.

De specifieke data zijn: 24/09, 01/10, 08/10, 15/10, 22/10, 05/11, 12/11, 19/11, 26/11, 03/12, 10/12, 17/12.

We hanteren verschillende prijzen voor Exploration.

Basistarief: €125

Studententarief: €100

Kansentarief (Uitpas): €25

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Diverse locaties in Gent z/n
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum:

tot

Prijs

€ 125,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 25,0


Basistarief: 125,00 €; Studententarief: 100,00 €
Organisatie

Foto's

Parkour Volwassenen: Exploration ©Akshay Sharma©Akshay Sharma