uit met vlieg3+ uitpas+1 punt

PAKJESPANIEK - Theater Lapstok ( KLEIN FESTIJN) + bezoek Sinterklaas

Sinterklaas vindt dat het tijd wordt dat Piet Paniek ook eens pakjes gaat bezorgen. Pepernoten strooien kan hij als de beste, maar op de stoomboot heeft hij nog nooit meegevaren (te eng), het paard van Sinterklaas vasthouden wil hij niet (te spannend) en al helemaal niet een cadeautje door de schoorsteen gooien (te gevaarlijk). Omdat hij toch zijn pietendiploma wil halen, heeft Sinterklaas hem de opdracht gegeven het pakje van Pien te bezorgen. Na een lange reis op de fiets, raakt hij op het laatste moment door de zenuwen het pakje kwijt. Oei, wie heeft het pakje nu? De kinderen latenal snel zien dat ze natuurlijk zelf ook wat pietenlef en pietenhandigheid hebben. Lukt het ze het pakje terug te vinden en Piet Paniek klaar te stomen voor de ultieme schoorsteenklim? Natuurlijk een voorstelling vol met liedjes!
Piet heeft in deze voorstelling een update naar de 21e eeuw gekregen en krijgt daarom enkel roetvegen van de schoorsteen op zijn gezichtje.

We kiezen hier voor een 30 min voorstelling + meeting met Sinterklaas. Zo houden we de tijd in de afgesloten theaterzaal aanvaardbaar. Per voorstelling kunnen we zo ook onze maximum capaciteit voor deze productie houden tussen 50 en 70 personen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Warandestraat 13
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
  • tot
  • tot
Prijs

€ 14,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 2,8


Basistarief: 14,00 €; KIND (voorstelling + bezoek aan sint + pakketje): 14,00 €; ouder: 8,00 €; Gezinsbond (10% spaarkorting) kind: 14,00 €; Gezinsbond (10% spaarkorting) ouder: 8,00 €; Koring (werkloze of student ouders): 12,00 €
Organisatie

Foto's

PAKJESPANIEK - Theater Lapstok ( KLEIN FESTIJN) + bezoek Sinterklaas ©Theater Lapstok©Theater Lapstok