Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg

Paaszoektocht in De Wereld van Kina - GEANNULEERD !!!

Een superleuke zoektocht in De Wereld van Kina (natuurmuseum voor kinderen en jongeren) op het Sint-Pietersplein 14 in Gent. Met de paashaas, paaseitjes voor alle kinderen. Inschrijven verplicht!
Gezinsbond Afdeling Gent in samenwerking met De Wereld van Kina organiseert op paasmaandag 13 april 2020 een leuke zoektocht voor gezinnen met kinderen in het natuurmuseum. We gaan geen paaseitjes zoeken maar ieder kind krijgt na de zoektocht wel paaseitjes! Je kan starten om 14u, 14u45 of 15u30. De zoektocht in het museum duurt ca. 1u30. Inschrijven per mail naar secretariaat@gezinsbond.gent met vermelding van : - het gewenste startuur - aantal gezinsleden (kinderen + volwassenen) - leeftijd van elk kind in het gezelschap - je lidnummer (indien u lid bent) Wacht op de bevestiging van uw inschrijving en de juiste totaalprijs voor je betaalt!
Lees alles

Informatie

Sint-Pietersplein 14
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 2,0
2 euro per kind (lid van de Gezinsbond) 4 euro per kind (geen lid van de Gezinsbond)Volwassenen die hun (klein)kind(eren) begeleiden betalen de normale toegangsprijs voor het museum. U krijgt per mail de juiste totale deelnameprijs toegestuurd.
Organisatie
Gezinsbond Gent

Foto's

Paaszoektocht in De Wereld van Kina - GEANNULEERD !!! ©Gezinsbond VZW©Gezinsbond VZW