Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Paarse Zetel in De Krook | Sjoerd Kuyper - Geannuleerd

De Nederlandse auteur en dichter Sjoerd Kuyper (°1952) brak in 1974 zijn studie filosofie af om beroepsschrijver te worden. Hij schrijft voor kinderen en volwassenen, maar het is vooral door zijn werk voor kinderen dat hij bekendheid verwierf, , zie ook het dossier over de auteur.. Kuyper schreef inmiddels meer dan 50 jeugdboeken en won talloze prijzen, waaronder een Gouden Griffel voor Robin en G
De Nederlandse auteur en dichter Sjoerd Kuyper (°1952) brak in 1974 zijn studie filosofie af om beroepsschrijver te worden. Hij schrijft voor kinderen en volwassenen, maar het is vooral door zijn werk voor kinderen dat hij bekendheid verwierf, zie ook het dossier over de auteur. Kuyper schreef inmiddels meer dan 50 jeugdboeken en won talloze prijzen, waaronder een Gouden Griffel voor Robin en God. Verschillende van zijn boeken werden ook verfilmd, onder meer Het zakmes en Hotel de Grote L.  In 2012 won hij de Theo Thijssenprijs voor zijn volledige oeuvre.

In samenwerking met Bibliotheek De Krook
Lees alles

Informatie

Bibliotheek De Krook
Miriam Makebaplein 1
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

gratis


Basistarief: 0.00€

Foto's

Paarse Zetel in De Krook | Sjoerd Kuyper - Geannuleerd ©©