Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Paarse Zetel in De Krook | Margot Vanderstraeten - Volzet

De Vlaamse schrijfster en journaliste Margot Vanderstraeten (°1967) schrijft onder meer romans, interviewboeken en columns. Na Schrijvers gaan niet dood, een bundeling van interviews met schrijvers die ze maakte voor De Morgen, kwam Mazzel tov, een ‘non-fictieve roman’ over haar leven als au pair in een Joodse familie in Antwerpen. Haar recentste publicatie is Het zusje van de buurvrouw, een novel
De Vlaamse schrijfster en journaliste Margot Vanderstraeten (°1967) schrijft onder meer romans, interviewboeken en columns. Samen met fotograaf Stephan Vanfleteren publiceerde ze in 2008 het boek Schrijvers gaan niet dood, een bundeling van interviews met schrijvers die Vanderstraeten maakte voor De Morgen.  Haar boek Mazzel tov, een‘non-fictieve roman’ over haar leven als au pair in een Joodse familie in Antwerpen, stond bijna een jaar lang in de bestsellerlijsten en werd ook bekroond met de E. du Perron-prijs. Haar recentste publicatie is Het zusje van de buurvrouw, een novelle over anorexia in het teken van de Te Gek!?-campagne. Bibliotheek De Krook ontvangt een subsidie van het Vlaams Fonds voor de Letteren voor dit interview.

In samenwerking met Bibliotheek De Krook
Lees alles

Informatie

Bibliotheek De Krook
Miriam Makebaplein 1
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

gratis


Basistarief: 0.00€

Foto's

Paarse Zetel in De Krook | Margot Vanderstraeten - Volzet ©©