Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

‘Over Eyck en bloemen’ - Geannuleerd

Natuurpunt Gent neemt je mee in een originele en exclusieve wandeling in de Gentbrugse Meersen. Yves Opstal en An De Pauw dompelen je onder in de natuurwereld en het landschap van nu en in de tijd dat het Lam Gods geschilderd werd. Je maakt kennis met de afgebeelde flora en krijgt ook uitleg over de achterliggende symboliek.
Natuurpunt Gent neemt je mee in een originele en exclusieve wandeling ‘Over Eyck en bloemen’ in de Gentbrugse Meersen. Yves Opstal en An De Pauw dompelen je onder in de natuurwereld en het landschap van nu en in de tijd dat het Lam Gods geschilderd werd. Je maakt kennis met de afgebeelde flora en krijgt ook uitleg over de achterliggende symboliek. Het Lam Gods zoals je het nooit eerder zag. De opbrengst gaat integraal naar de Gentse natuur. 

In samenwerking met Natuurpunt Gent vzw
Lees alles

Informatie

Startplaats Over Eyck en bloemen - Gentbrugse Meersen
Boer Janssensstraat (parking)
9050  Gentbrugge
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
tot
Prijs

€ 8,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,6


Basistarief: 8.00€;Reductieprijs: 6.00€;Sociale prijs: 4.00€;UiTPAS-kansentarief regio Gent: 1.60€

Foto's

‘Over Eyck en bloemen’ - Geannuleerd ©Vilda, Natuurpunt©Vilda, Natuurpunt