Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Opleiding SamenLezen

Opleiding SamenLezen SamenLezen is een bijzondere werkvorm, ontwikkeld door The Reader Organisation. Iemand leest hardop een verhaal/gedicht voor en pauzeert doorheen de tekst. Het is in die pauzes dat we met elkaar in gesprek gaan. Wat springt eruit, wat raakt je, welke beelden komen bij je op? Welke woorden werken en welke zinnen zijn onweerstaanbaar? Gedichten brengen emoties bijzonder goed onder woorden. Gedachten en gevoelens van personages doen je aan je eigen leven denken. De tekst fungeert als spiegel voor eigen gedachten en gevoelens. Door die met elkaar te delen verrijk je je lezing van het verhaal. Samen lezen is verbindend en plezierig, je ontmoet nieuwe inzichten en proeft van rijke verhalen.  PROGRAMMA OPLEIDING Dag 1 ·       oefenen samen lezen ·       rol van de begeleider ·       samen lezen: wat is essentieel? ·       gedicht   Dag 2 oefenen samen lezen hoe een sessie voorbereiden zelf aan de slag   Dag 3 oefendag met tips en feedback
In samenwerking met Vormingplus Vlaamse Ardennen - Dender
Lees alles

Informatie

Kasteel Borluut
Kleine Gentstraat 46
9051  Afsnee
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
  • tot
  • tot
  • tot
Prijs

€ 300,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 60,0


Basistarief: 300.00€

Foto's

Opleiding SamenLezen ©Sophie Nuytten©Sophie Nuytten