Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

OpenTechTalks | Online streaming met Kodi

Kodi is een opensourcemediaspeler die je kan installeren op bijna ieder toestel. Hij laat je toe om je film- of muziekcollectie te beheren en af te spelen, maar ook om bijkomende plugins te installeren. In deze sessie gaan we dieper in op de mogelijkheden van online streaming via Kodi als alternatief voor een digitaal televisieabonnement. Een goede IT-kennis is nodig.
Kodi is een opensourcemediaspeler die je kan installeren op bijna ieder toestel (smartphone, tablet, laptop, computer of smart tv). Hij laat je toe om je film- of muziekcollectie te beheren en af te spelen, maar ook om bijkomende plugins te installeren die toegang geven tot andere bronnen op internet. In deze sessie gaan we dieper in op de mogelijkheden van online streaming via Kodi als alternatief voor een digitaal televisieabonnement. Het laatste jaar is er heel wat vooruitgang geboekt voor televisiekijkers in Vlaanderen, en dat noopt tot een nieuwe evaluatie van Kodi als set-top box. Een goede IT-kennis is nodig. Na de workshop drinken we nog een glas in de Vooruit.

In samenwerking met Bibliotheek De Krook
Lees alles

Informatie

Bibliotheek De Krook
Miriam Makebaplein 1
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

€ 5,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,0


Basistarief: 5.00€;UiTPAS-kansentarief regio Gent: 1.00€

Foto's

OpenTechTalks | Online streaming met Kodi ©Publiek domein©Publiek domein