Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Opening tentoonstellingen SMAK: Anna Boghiguian en Tekenen in Lockdown GEANNULEERD

Je bent van harte welkom op vrijdag 30 oktober 2020 vanaf 20:00 op de opening van de tentoonstelling ‘A Short Long History’ van kunstenaar Anna Boghiguian die de katoenindustrie van de stad Gent op een eigenzinnige, beeldende manier verkent. Daarnaast kan je 400 tekeningen bekijken van iedereen die een tekening maakte tijdens de lockdown in het S.M.A.K. Beweegt Paviljoen.
Je kan ook een glimp opvangen van hoe Gentse kinderen hun eigen (droom)kamer percipiëren. Dit project dient als voorsmaakje van het project 'KamerKind' dat oorspronkelijk de centrale voorstelling van het NO(W)WORRIES* festival was, maar nu pas in 2022 wordt gepland. Beeldende kunstenaars en artiesten worden dan uitgenodigd om een ingreep te doen in vijftig kinderkamers, geïnspireerd door een tekening van de jonge slapers.

Praktische informatie
- Gezien de omstandigheden is het noodzakelijk om een ticket te reserveren, gezien we slechts 60 personen per uur in het museum toelaten. Reserveer je ticket via deze link en druk op de knop ‘Opening Anna Boghiguian’.
- Je kan de tentoonstellingen ook al in alle rust overdag bezoeken tussen 9:30 en17:30. Je ticket vooraf kopen doe je via deze link.

*NO(W)WORRIES is een genereus stadsfestival voor een geweldig onzekere toekomst. Zes cultuurhuizen in Gent - Vooruit, CAMPO, Kopergietery, NTGent, Opera Ballet Vlaanderen en S.M.A.K. - gooien de deuren open en nemen de publieke ruimte in. We tonen kersvers werk van opwindende makers die een andere blik bieden op onze nieuwe wereld.
Lees alles

Informatie

Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

gratis


Basistarief: 0,00 €
Contact
+32 9 3236001
Trefwoorden

Foto's

Opening tentoonstellingen SMAK: Anna Boghiguian en Tekenen in Lockdown GEANNULEERD ©S.M.A.K.©S.M.A.K.