Opendeurdag

Een nieuw jaar, dus ook weer tijd voor een opendeurdag!
Deze keer doen we het een beetje op een andere manier dan normaal. Je kan ons (Lotte & Bieke) leren kennen en we geven je graag wat uitleg over hoe we te werk gaan. Onze stagiaire Phaedra helpt ons deze dag met plezier mee en ook zij kan je zeker meer uitleg geven. Daarnaast zorgen we voor een lekker hapje en drankje om van te genieten, maar ook nog zoveel meer.

We organiseren verschillende infosessies en workshops om je zo meer informatie te geven over een specifiek onderwerp. Leer meer over onze visie rond een gezonde levensstijl, of leer de etiketten lezen. Ook gaan we dieper in op enkele specifieke diëten tijdens onze infosessie over fodmap en sportvoeding.

Geen zin om een infosessie te volgen, dan ben je natuurlijk nog steeds welkom. Want naast de infosessies kan je ook doorlopend onze raad vragen en voeren we met plezier een lichaamsanalyse uit. Dus veel bijleren over voeding, maar ook misschien over jezelf!

Hopelijk tot dan!

PS: tussen 12u en 14u nemen we pauze om eventjes op adem te komen, maar ook om zelf gezond te eten en om de hapjes en drankjes voor de namiddag aan te vullen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Frans Van Ryhovelaan 204
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €

Foto's

Opendeurdag ©Diëtistenpraktijk Lotte De Clercq©Diëtistenpraktijk Lotte De Clercq