Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Open call voor schilders & expo

We vieren Van Eyck met een unieke open call. Grijp je kans en schilder jouw versie van het ontbrekende paneel van het Lam Gods. Misschien maak je wel deel uit van de bijzondere groepsexpo in november?
Schilder, neem je kwast in handen en maak een werk op houten paneel én in het originele formaat van het verdwenen paneel van Van Eyck's Lam Gods. In de stijl van de meester of net heel abstract? In combinatie met collage, inkt of assemblage? Alles is mogelijk, zolang je maar schildert.

Wil je deelnemen?
Ga via onderstaande knop naar het inschrijvingsformulier. Voor je kan inschrijven, moet je eerst een profiel aanmaken op Beeld. Je inschrijving is compleet nadat je de deelnameprijs van €15 betaald hebt.

In juni ontvang je jouw houten paneel en kan je aan de slag. Je hebt dan drie maanden tijd om je werk te maken.

(Opgelet: deelnemen met een eigen houten paneel is niet mogelijk.)

Lees het reglement en de praktische afspraken

Is je werk klaar?
Tussen juni en augustus kan je je paneel schilderen. Is je werk klaar? Maak een foto ervan en stuur deze naar ons door. In juni iontvang je de richtlijnen over hoe je dit doet (het is eenvoudig).

Als je ingeschreven bent, mailen we je natuurlijk tijdig een reminder om je eraan te herinneren je werk door te sturen. Je kan je werk uploaden tot 30 augustus 2020.

Hoe verloopt de selectie?
In september selecteert een rechtvaardige jury de sterkste panelen voor de groepsexpo. Als je geselecteerd wordt, krijg je hiervan een bericht in de week van 7 september 2020.

De expo zelf vindt plaats van 7 tot 22 november, in een bijzondere installatie onder de Gentse stadshal.
Lees alles

Informatie

Kunstwerkt
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer

tot

Trefwoorden

Foto's

Open call voor schilders & expo ©Kunstwerkt©Kunstwerkt