Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 3 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 3 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg9+ uitpas

Open Atelier: @YOUR SERVICE

ONBETAALBAAR lanceert @YOUR SERVICE tijdens dit open atelier in CAMPO boma.
Uniek design aan een voordelige prijs in huis halen? Het kan via @YOUR SERVICE, de nieuwe gebruikerscommunity van ONBETAALBAAR.


ONBETAALBAAR lanceert @YOUR SERVICE tijdens dit open atelier. Hun Prototypes, die ze vanuit moeilijk te verwerken afvalmaterialen ontwikkelen, stellen ze dan voor aan het publiek. Niet om ze te verkopen, wel om een gebruikerscommunity rond ONBETAALBAAR te verzamelen. Als gebruiker haal je voor een betaalbare prijs designobjecten (bv. lampen, stoelen, …) in huis. Bovendien steun je hiermee de werking van ONBETAALBAAR en de verdere ontwikkeling van de prototypes. En als het tijd wordt voor iets nieuws, dan ruil je je prototype voor een ander in.


Meer weten of interesse om lid te worden van deze gebruikerscommunity? Mail naar sophie@onbetaalbaar.com.
Lees alles

Informatie

CAMPO boma
Bomastraat 35
9000  Gent
Wanneer
Organisatie
Contact
Reservaties

Foto's

Open Atelier: @YOUR SERVICE ©Richard Duyck©Richard Duyck