Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uit met vlieg uitpas+1 punt

Open air muziekfestival Parklife

Goed nieuws! Parklife staat er terug in 2019. Zondag 22 september komt het Parkbos helemaal tot leven met dit heerlijk open air muziekfestival voor genieters groot en klein, georganiseerd door Gent Festival van Vlaanderen. Jij bepaalt het ritme in dit muziek-mekka aan de rand van Gent. Wonderlijke klanken vullen je oren, homemade lekkers streelt je tong, een eerste verdwaald blaadje dwarrelt op je hand en het grastapijt onder je voeten trilt lichtjes van de muziek die de kids, straffe strijkers, oude rotten of jonge blazers maken. Stap in onze groene bubbel om dit gelukzalige gevoel te beleven!
| Park- en Kidsvillage |
Curieuze oren komen aan hun trekken op de gratis Parkvillage, het kloppende hart van Parklife. Hier proef je van een heerlijk muzikaal programma op ons Parkpodium en ontdekken kinderen hun innerlijke muzikant in de Kidsvillage. In de Parkvillage lik je duimen en vingers af met ons tongstrelend aanbod van food & drinks.

|Muzikaal swingend Parkours|
Dit jaar gaan we niet voor één grote wandeling maar verschillende kleinere muzikale tochtjes die je op eigen tempo verkent. De muzikale acts liggen op kuierafstand. Laat je door je oren leiden naar een bevlogen harpist, een zingende ijsman, galmend slagwerk en tal van andere verrassende muzikale installaties die je onderweg spot. Ons programmaoverzicht helpt je op weg! Je beslist dus zelf welke muzikale tochtjes je verkent. Het Parkours is betalend (-6 jaar, gratis).
Lees alles

Informatie

Kortrijksesteenweg
9051  Sint-Denijs-Westrem (Gent)
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

gratis


Basistarief: 0,00 €; Parkours: 7,00 €; Parkours (-6 jaar): 0,00 €
Reservaties

Foto's

Open air muziekfestival Parklife ©Thijs De Lange©Thijs De Lange