Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Ontdek groen Gent met de fietskaart

Hebben jullie al kunnen kennismaken met onze fietsroutes? Het verlengd weekend staat voor de deur en graag geven we jullie een actieve tip. Neem snel een kijkje op onze website www.de-fietskaart.be en ontdek ons aanbod. Drie routes zijn beschikbaar en laten je kennismaken met ons concept. Eenmaal gereserveerd, bent u snel op weg. Onze gloednieuwe applicatie gidst je vlot doorheen jouw gekozen route en geeft bovendien allerlei weetjes onderweg.

De startplaats is ook de stopplaats en is voorzien van voldoende parkeergelegenheden. De fietsen, de applicatie op je telefoon en een volle batterij is alles wat je nodig hebt voor een van onze dagtrips. Verwondering, extra kennis, een prachtige omgeving in eigen streek en een gezellige fietstocht, is wat je van ons terugkrijgt.
Wanneer de terrasjes terug hun stoelen mogen etaleren, heeft De Fietskaart nog meer te bieden. Vanaf dan voorzien we onze routes van een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert voor jou en gezelschap of, kan je kiezen voor een heerlijke picknickmand. We houden je op de hoogte!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Diverse locaties in Gent z/n
9000  Gent
Trefwoorden

Foto's

Ontdek groen Gent met de fietskaart ©Artoria©Artoria