Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Onder de Syrische hemel - Ensemble Constantinople

Waarom raken we niet uitgekeken op de hemel? Wat is er zo fijn aan om bij valavond in openlucht naar boven te kijken en jezelf heel erg nietig te voelen?
 
Natuurlijk draait het om een onovertroffen gevoel van weidsheid, dat naast ruimtebeleving ook een vorm van geloof met zich meebrengt. Voor Kinan Azmeh biedt het draaiende hemelgewelf ook houvast en troost.
Denkend aan de door oorlog en geweld verwoeste tradities in oeroude steden als Damascus en Aleppo vindt deze Syrische componist-klarinettist troost door te denken aan de met sterren bezaaide hemel waaronder deze steden groot werden gemaakt. Een bijzonder concert dat hulde brengt aan de onwaarachtig mooie muziek uit Syrië en het Midden-Oosten.
 
Lees alles

Informatie

Muziekcentrum De Bijloke Gent
Jozef Kluyskensstraat 2
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

€ 20,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 4,0


Basistarief: 20,00 €; 65+: 18,00 €
Trefwoorden
Reservaties

Je UiTPAS voordeel

Foto's

Onder de Syrische hemel - Ensemble Constantinople ©onbekend©onbekend