Omgaan met de gevolgen van een niet-aangeboren hersenletsel: communicatie en intimiteit

In België zijn dagelijks ongeveer 60 mensen het slachtoffer van een beroerte (hersenbloeding of herseninfarct). Iedereen kan een beroerte krijgen, ook jongere mensen. Na een beroerte gaat in eerste instantie alle aandacht naar overleven en herstel. Pas daarna leert de patiënt, maar ook zijn omgeving, leven met de gevolgen.
Experten van AZ Maria Middelares willen een antwoord geven op de vele vragen die hierbij komen kijken. In verschillende gratis infosessies komen een aantal onderwerpen aan bod. De infosessies worden regelmatig herhaald. Je kiest zelf welke infosessie(s) je wil volgen. Inschrijven is noodzakelijk.

De doelgroep van deze infosessies zijn patiënten en hun mantelzorgers of naaste familie.

Omgaan met de gevolgen van een niet-aangeboren hersenletsel: communicatie en intimiteit. Aan het woord: het multidisciplinair neurologisch revalidatieteam.

Let op: deze infosessie gaat door in de Kapel. Dit is niet in het ziekenhuisgebouw. Volg de wegwijzers op onze site naar het Klooster.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Buitenring Sint-Denijs 30
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
gratis
Basistarief: 0,00 €
Organisatie

Foto's

Omgaan met de gevolgen van een niet-aangeboren hersenletsel: communicatie en intimiteit ©AZ Maria Middelares©AZ Maria Middelares