Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Oefeningen voor fybromyalgie, CVS en HSP

Fybromyalgie en CVS stellen soms zware beproevingen aan de personen die ermee te kampen hebben. Net als bij personen met hoge gevoeligheid, zijn de uitdagingen voor de te verwerken prikkels niet gering. De klassieke geneeskunde weet er meestal geen raad mee. Deze cursus werd ontworpen speciaal om de veerkracht, de weerbaarheid en de ontspanning te verhogen bij personen hiermee te maken hebben. De oefeningen zijn heel zacht en haalbaar voor bijna iedereen. Ze kunnen naar eigen mogelijkheden worden uitgevoerd en ondersteunen het dagelijks functioneren. De oefeningen zijn gebaseerd op de oude taoïstische geneeswijzen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

St.-Gerolfstraat 48
9031  Drongen (Gent)
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Prijs
€ 17,0
Basisprijs: € 17
Organisatie
center OLM