Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn er sinds 12 maart verschillende maatregelen van kracht. Sinds 4 mei worden die maatregelen in fases afgebouwd

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Natuur- en Landschapszorg viert 20-jarig bestaan!

Op donderdag 7 november vieren we 20 jaar Natuur- en Landschapszorg in de loods in Gent. Het is een slotfeest waar onze arbeiders in de bloemetjes worden gezet. Op die dag willen we laten zien hoe we op twintig jaar zijn uitgegroeid tot een echt natuurbeheerbedrijf, met specifieke kennis en een aangepast machinepark om topnatuur optimaal te kunnen beheren. Vanaf 15u is iedereen welkom!

 

Natuur- en Landschapszorg, het maatwerkbedrijf van Natuurpunt, bestaat 20 jaar. Het bedrijf in de sociale economie biedt langdurig werklozen de kans om hun talenten te ontplooien door te werken in de natuur. Niet alleen de natuur wint daarbij, maar ook de arbeiders zelf. Een nieuwe opleiding en een nieuwe dosis zelfvertrouwen zorgen ervoor dat ze groeien binnen het team, voldoening vinden in hun werk en af en toe weer kunnen doorstromen naar de reguliere arbeidsmarkt. Het houtatelier in Ekeren waar we hout uit onze eigen gebieden een duurzame bestemming kunnen geven in de vorm van plankenpaden, poorten en zitbanken geeft ook extra kansen aan doelgroeparbeiders.

www.natuurenlandschapszorg.be

Lees alles

Informatie

Klimaatloods Gentbrugge
Houw 20
9050  Gentbrugge
Wanneer
tot
Organisatie
Natuurpunt Beheer
Contact
Reservaties

Foto's

Natuur- en Landschapszorg viert 20-jarig bestaan! ©Wim Dirckx©Wim Dirckx