Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Nacht van de Vrijdenker 2020

De Nacht van de Vrijdenker 2020 gaat vooralsnog gewoon door op 14 november in Kunstencentrum Vooruit. Online opening op 13 november. Het zal allemaal iets anders verlopen dan normaal: kleinschaliger en meer lokaal, maar vooral coronaveilig. Een filosofiefestival met 1.5 meter afstand!
Dit is het jaar waarin een virus alles overhoop gooide. Tegelijk tekent deze crisis de vraagstukken over de toekomst scherper uit en worden nieuwe en bestaande breuklijnen nog duidelijker blootgelegd. Meer dan ooit is er behoefte aan reflectie, aan zicht op alternatieven.

Daarom geven we in deze bijzondere omstandigheden alsnog een podium aan belangrijke, lokale denkers uit Vlaanderen en Nederland. Verwacht opnieuw een wervelwind aan ideeën, verdieping op het scherpst van de snee en toonaangevende denkers die samenkomen rond de belangrijkste en uitdagingen en vragen van nu.

Hou www.nachtvandevrijdenker.be & @nachtvandevrijdenker in de gaten, abonneer je op onze nieuwsbrief {http://eepurl.com/dvYPYv} en blijf als eerste op de hoogte van alle updates en bijkomende informatie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
tot
Prijs
€ 8,0
Basistarief: 8,00 €; Ticket per lezing: 8,00 €; Online sessie (gratis voor ticket- en dagpashouders): 6,50 €; Dagpas: 32,00 €

Foto's

Nacht van de Vrijdenker 2020 ©Nacht van de Vrijdenker©Nacht van de Vrijdenker