Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

Myrddin De Cauter en Barbara Drazkov

Een muziektovenaar die zijn gitaar en flamenco gebruikt om je in andere werelden te krijgen samen met een pianiste die bekend staat om haar onconventionele benadering van klassieke muziek.
Zwervend voor eeuwig tussen sferen, vond Myrddin De Cauter onderweg een nieuwe wereld. Na samenwerkingen met onder meer vader Koen De Cauter, Jef Neve, Gabriel Rios, Wannes Van de Velde, Ariaga, Alaín Perez, La Susi en 4 albums met zijn eigen composities, werkt hij momenteel aan een nieuw soloalbum. De muziek gaat door merg en been en is zowel complex, passioneel ritmisch als diep emotioneel. Zijn snelheid lijkt soms buitenaards, maar wie de tijd neemt om intensief naar zijn muziek te luisteren, vindt al snel een immense wereld van pure emoties, schoonheid en vrede.

BARBARA DRAZKOV DRĄŻKOWSKA (PL/BE) is een pianiste die bekend staat om haar onconventionele benadering van klassieke muziek.

Ze creëert haar herkenbare artistieke taal die voornamelijk hedendaags repertoire combineert met performatieve en theatrale elementen, bv. meespelen met 2 Edison-fonografen (WAX MUSIC) of met een nachtkijker in complete duisternis (ONZICHTBARE PIANIST) en niet te vergeten haar fietsconcertreizen binnen Europa (GROENE PIANIST).

Het winnen van de Grand Prix en Sound New Award op de 13e internationale wedstrijd van de hedendaagse muziek te Krakau heeft haar in staat gesteld het moderne muziekveld breed te verkennen en heeft zijn vruchten afgeworpen in samenwerking met tal van prominente artiesten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Lees alles

Informatie

Makelaarsstraat 13
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs
€ 12,0
Basistarief: 12,00 €; Studenten: 10,00 €

Foto's

Myrddin De Cauter en Barbara Drazkov ©HALL13©HALL13