Maatregelen voor bestrijding coronavirus

De federale overheid neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De maatregelen zijn van kracht tot en met 19 april 2020.

Alle (jeugd)activiteiten en evenementen worden geannuleerd tot en met 19 april, ongeacht hun grootte, publiek of privaat karakter, en ongeacht of ze van culturele, sociale, feestelijke, folkloristische, muzikale, sportieve of recreatieve aard zijn.

meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Muzikale reis naar Karakorum - La Camera delle Lacrime

Aardrijkskunde en geschiedenis geen quizvakken? Nochtans moesten ook wij even googelen om op te zoeken waar Karakorum weeral lag...
 
Deze hoofdstad van het Mongoolse Rijk trok in zijn hoogdagen tal van schrijvers, intellectuelen, avonturiers en geestelijken. Zoals de Vlaamse minderbroeder Willem van Rubroek, die in de dertiende eeuw de halve wereld rondreisde om er op audiëntie bij de grote Mo¨ngke Khan een theologisch controversieel discours op te zetten. In zijn wonderlijke reisverhaal omschrijft Willem Karakorum als een utopia waar diverse religies in wederzijds respect naast elkaar leven.
Het Franse ensemble La Camera delle Lacrime voorziet zijn reisimpressies van een pakkende scenografie en een middeleeuwse soundtrack met muziek uit diverse religieuze tradities.
 
Lees alles

Informatie

Muziekcentrum De Bijloke Gent
Jozef Kluyskensstraat 2
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

€ 24,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 4,8


Basistarief: 24,00 €; 65+: 22,00 €
Reservaties

Je UiTPAS voordeel

Foto's

Muzikale reis naar Karakorum - La Camera delle Lacrime ©onbekend©onbekend