Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Music Residency Show #1: Peenoise

De broers Cesar, Gilles en Titus Pinoy kregen muziek met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan experimenteren ze ook samen muzikaal. Dat resulteerde in een geluid dat mysterieus, donker en vooral veelbelovend klinkt en een mysterieuze avant-pop band: Peenoise. Na een eerste EP in 2017 - Intiem klinkend Vlaams surrealisme”, volgens online muziekmagazine Enola - releasede Peenoise begin dit jaar ‘Forevergem’, hun eerste langspeler. Geoffrey Burton (Daan, Hong Kong Dong, Triggerfinger) stond als producer achter de knoppentafel.
Ondertussen won Peenoise ook Soundtrack een tweejarig podium- & kansenparcours dat georganiseerd wordt door de livesector (Clubcircuit, AB, de Brusselse Jeugdhuizen) en VI.BE. Daardoor krijgen ze een jaar lang ondersteuning in hun muzikale parcours. Deze zomer krijgen ze alvast een plek in Vooruit. Live wordt Peenoise vergezeld door Simon Raman (Steiger, Ivy Falls, Uma Chine) en Karel Naessens.

Opgelet: er worden maximum 50 toeschouwers toegelaten in de Balzaal. Er zijn enkel zitplaatsen, met respect voor de anderhalve meter social distancing afstand. Omdat de toonmomenten luider zijn dan 80 db, zijn mondmaskers verplicht. Vooruit voorziet voldoende ventilatie voor en tijdens het toonmoment.
Lees alles

Informatie

Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
tot
Prijs

€ 10,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 2,0

Kansentarief voor UiTPAS gebruikers uit een andere stad of gemeente: € 2,0


Basistarief: 10,00 €

Je UiTPAS voordeel

Voordelen bij Kunstencentrum Vooruit

Foto's

Music Residency Show #1: Peenoise ©Kaat Pype©Kaat Pype