Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.

Meer infoCoronavirus - veelgestelde vragen over de maatregelen

uitpas+1 punt

Museumnacht in het museum Dr. Guislain

Op museumnacht zetten we een nieuwe tentoonstelling in de kijker. Naast een bezoek aan Op losse schroeven en Onderbelicht, treed je binnen in het spiegelpaleis van de scheve noot, het wilde universum van de expressie en ongefilterde klanken. Project Z brengt een eerbetoon aan (on)beminde muziek van bijzondere kunstenaars. Bereid je voor op een nacht vol muzikale verrassingen van onder andere Babenko, Pawlowski en De Wachter.
Om 18u opent het Museum Dr. Guislain de deuren.

Tentoonstellingen: Project Z, Onderbelicht en Op losse schroeven

Noise Gravure: een installatie met film en gravures van en over de samenwerking tussen Adolpho Avril en Olivier Deprez. Noise Gravure werd gerealiseerd in samenwerking met Bibliotheca Wittcokiana en met de steun van CultuurCulture.

SKETCHBOOK: presentatie en boek van Emilie Lauwers, die haar schetsboek maakte na een turbulente levensfase. Woorden schoten tekort voor alles wat ze zich herinnerde en verbeeldde, alles wat ze voelde en dacht. Tekenen leek op dat moment de enige manier om met de chaos om te gaan.

Performance van Babenko, De Wachter en Pawlowski: Een eigenzinnig trio. Het woord door De Wachter op de voorgrond, doorspekt met de stem en gitaar van Pawlowski en omgeven door een bont spektakel van kunstwerken van Babenko en de kunstenaar zelf in actie. Een samengaan waar de energie vanaf spat.

Afterparty? AmuseeVous zorgt voor een afterparty in Charlatan tussen 23u en 04u. Tickets: voorverkoop: 5 euro, aan de kassa: 7 euro (verkoop start op 5 november via Kwandoo)
Lees alles

Informatie

Museum Dr. Guislain
Jozef Guislainstraat 43
9000  Gent
Bekijk kaartje Locatie
Plan je route met de routeplanner van De Lijn
Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Sint-Pieters of Gent Dampoort
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Originele datum: tot
Prijs

gratis


Basistarief: 0,00 €
Organisatie
Contact
+32 9 3986950
Trefwoorden

Je UiTPAS voordeel

Foto's

Museumnacht in het museum Dr. Guislain ©Museumnacht Gent©Museumnacht Gent